Close

Фармакотерапија

Нашиот медицински тим континуирано ја следи вашата здравствена состојба како и се грижи навремено да ја добиете вашата соодветна терапија. Обезбедуваме аплицирање на инфузија по препорака од лекар специјалист, како и мерење на крвен притисок и глукоза.