GJITHÇKA NË NJË VEND

Komfor,

kujdes dhe trajtim

Ambient i rafinuar me cilësi të lartë hotelerie, në të cilin mysafirët tanë gjejnë atmosferën e shtëpisë.

PËR MË SHUMË INFORMACIONE

Cakto një takim

LAJMËROHUNI NË

076 350 132

PelaMed

Shtëpia për Kujdes të Moshuarve PelaMed, një vend i ndërtuar sipas dimensionit njerëzor, ku marrëdhëniet e besimit janë të orientuara drejt mirëqenies dhe respektit të personave dhe vëmendje të veçantë ndaj nevojave të çdo mysafiri individual.

Përkushtim

Profesionalizëm dhe buzëqeshje në të njëjtën kohë

Një shtëpi bashkëkohore, moderne dhe e sigurt për të moshuarit, me 129 shtretër, 45 apartamente, dhoma të projektuara posaçërisht për kujdes postoperativ, dhoma VIP, programe të veçanta socializimi, teknologji të përshtatshme për mbikëqyrje të vazhdueshme, staf mjekësor dhe profesional 24/7, ajër të pastër, rekreativ programe dhe ekskursione.
Pelamed ka dhoma të pajisura posaçërisht për njerëzit me nevoja të veçanta si demenca, Alzheimer, palëvizshmëri ose që kanë nevojë për kujdes dhe vëmendje  postoperative ose nevoja të tjera të veçanta.

45

Apartamente

24/7

Personeli

129

Shtretër

Na vizitoni

Keni nevojë për informacion shtesë?

Caktoni terminin tuaj për të parë shtëpinë tonë dhe të merrni më shumë informacion që do t'ju lejojë të merrni vendimin e duhur!

Qëndrim i rehatshëm

Akomodimi

Të gjitha dhomat dhe suitat janë të pajisura sipas standardeve më të larta, maksimalisht të aksesueshme dhe të përshtatura për funksionimin normal të përdoruesve që kanë vështirësi fizike. Përveç dhomave dhe apartamenteve të pajisura në mënyrë moderne, shtëpia Pella Med ka edhe dhoma të përbashkëta që përfshijnë...

SIGURIM SHËNDETËSOR

Përkrahja psikosociale

Akomodimi

REHABILITIMI

TERAPIA FIZIKE

JETESË E ASISTUAR

USHQIM CILËSOR

PERSONEL I KUALIFIKUAR

Nga Ne për Ju

Shërbime Shëndetësore

Zgjidhje për nevojat tuaja

Pelamed ofron lloje të ndryshme shërbimesh shëndetësore: Asistencë mjekësore ditore, asistencë të specializuar, asistencë të përhershme mjekësore, fizioterapi, këshillim psikologjik dhe kujdes në shtëpi.
Struktura është e pajisur edhe për personat me sëmundjen Alzheimer ose me forma të rënda të demencës senile të shoqëruar me rrezikun e wandering-bredhjes..

SHËRBIME

Akomodimi

Rehabilitimi

terapi fizikale

SIGURIM SHËNDETËSOR

jetesë e asistuar

ushqim cilësorë

Përkrahja psikosociale

PERSONEL I KUALIFIKUAR

PERSONA TË CILËT I PRANOJMË

TË PAVARUR

PJESËRISHT TË PAVARUR

JO TË PAVARUR

ME DEMENCË

PERSONELI

MJEKU

MOTRA MEDICINALE 24/7

EKIPI MEDICINAL 24/7

PSIKOLOG

FIZIOTERAPEUT

PUNËTOR SOCIAL

INFERMIERE

Çmimet

Kostoja ditore e qëndrimit ndryshon në varësi të karakteristikave dhe nevojave të myasfirit, akomodimit të mundshëm në një qendër të mbrojtur për demencë, komoditetit si në hotel, kohëzgjatjes së qëndrimit dhe pranisë së konventave të zbatueshme për personat e interesuar për të qëndruar. Na kontaktoni direkt në  Tel: +389 (0)76 350 132 për të pasur një ofertë të detajuar dhe të personalizuar ose plotësoni formularin përmes faqes sonë të internetit pa asnjë detyrim.

Vizitë në shtëpi 24/7

Në rast të urgjencës për intervenim mjekësor na kërkoni në numrin e telefonit 076350132

Vizitë në shtëpi 24/7

Në rast të urgjencës për intervenim mjekësor na kërkoni në numrin e telefonit 076350132

Punoni me ne

Bëhu pjesë e ekipit PelaMed

Cilësia e një kompanie përcaktohet duke u nisur nga profesionalizmi dhe përgatitja e stafit që e jeton atë çdo ditë. Për këtë arsye, ne besojmë se është thelbësore të investojmë në përmirësimin e bashkëpunëtorëve tanë përmes kurseve të trajnimit që forcojnë dhe rrisin aftësitë e tyre. Të punosh në PelaMed do të thotë të investosh në të ardhmen tënde.

Cilësia e një kompanie përcaktohet duke u nisur nga profesionalizmi dhe përgatitja e stafit që e jeton atë çdo ditë. Për këtë arsye, ne besojmë se është thelbësore të investojmë në përmirësimin e bashkëpunëtorëve tanë përmes kurseve të trajnimit që forcojnë dhe rrisin aftësitë e tyre. Të punosh në PelaMed do të thotë të investosh në të ardhmen tënde.

sqSQ