Për NE

PËR MË SHUMË INFORMACIONE

Cakto një takim

LAJMËROHUNI NË

076 350 132

Për NE

PelaMed

Shtëpia për Kujdes të Moshuarve

Qendra e parë e ndërtuar sipas standardeve botërore për kujdes personal.
Pella Med është investim i Pelagoniјa AD Gostivar dhe vendi i duhur ku kujdesi për secilin prej jush është qëllimi ynë parësor.

E vendosur në qendër të qytetit të Gostivarit, shtëpia moderne, e re dhe luksoze PelaMed, përfshin objekte akomoduese që kanë kushte hoteli të përsosura.

Apartamente

Shtretër

Të punësuar*

Zgjidhjet tona

Zgjidhje të shumëfishta për qasje për të përmbushur nevojat individuale të mysafirëve tanë.

Në institucionin tonë aksesi është i mundur në mënyra të ndryshme, sipas nevojave të çdo mysafiri dhe familjeje. Hospitalizimi mund të bëhet si me hospitalizim afatgjatë (hospitalizim rezidencial) ashtu edhe me hospitalizim afatshkurtër (hospitalizim të përkohshëm). Në të dyja rastet, mysafirët mund të përdorin kujdesin specifik ose gjenerik 360° në varësi të terapisë dhe aktiviteteve të rehabilitimit dhe kujdesit. Qasja në Pelamed, poashtu, mund të kryhet gjithashtu pas daljes nga spitali pas një ngjarje akute (sëmundje ose traumë) ose për rehabilitim pas rezultateve të frakturave ose goditjeve.

Mosha e përvojës, ilaçi i kohës

Ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara sepse nevojat specifike të çdo personi dhe familjes së tyre janë të parat.

sqSQ