се на едно место

Удобност,

Грижа и Нега.

Рафиниран амбиент со висок хотелски квалитет, во кој нашите гости ја пронаоѓаат домашната атмосфера.

за повеќе информации

Закажете Средба

Јавете се на

076 350 132

ПелаМед

Дом за Грижа и нега ПелаМед, место изградено по човечка димензија, каде односите на доверба се ориентирани кон благосостојбата и почитување на лицата, и посебно внимание кон потребите на секој поединечен гостин.

Посветеност

Стручност и насмевка во исто време

Cовремен, модерен и безбеден дом за стари лица, располага со 129 кревета, 45 апармани, специјално намети соби за постоперативна нега, ВИП соби, специјални програми за социјализација, соодветна технологија за постојан надзор, медицински и стручен персонал 24/7 часа, чист воздух, рекративни програми и излети.
Пеламед има специјално опремени соби за лица со посебни потреби како деменција, алцхајмер, неподвижнoст, или имаат потреба од  постоперативна или  друга специјална нега и грижа.

45

Апартмани

24/7

Персонал

129

Кревети

Посети не

Потребни ви се  дополнителни информации?

Закажете го вашиот термин за посета, да го разгледате нашиот дом, и да добиете повеќе информации кои ќе ви овозможат да донесете правилна одлука!

Комфорен престој

Сместување

Сите соби и апартмани се опремени по врвни стандарди максимално пристапни и приспособени за непречено функционирање на корисниците кои имаат физички потешкотии. Покрај современо опремените соби и апартмани, домот Пела Мед располага и со заеднички простории кои вклучуваат …

Здравствена заштита

Психосоцијална поддршка

Сместување

рехабилитација

физикална терапија

АСИСТИРАНО ЖИВЕЕЊЕ

квалитетна исхрана

Квалификуван персонал

Од Нас за Вас

Здравствени Услуги

Решенија за вашите потреби

Пеламед нуди различни видови на здравствени услуги: Дневна медицинска помош, специјализирана помош, постојана медицинска помош, физиотерапија, психолошки консултации и домашна нега.
Структурата е исто така опремена за лица со Алцхајмерова болест или со сериозни форми на сенилна деменција придружена со ризик од wandering.

услуги

Сместување

Рехабилитација

Физикални терапии

Здравствена заштита

Асистирано живеење

Квалитетна храна

Психосоцијална поддршка

Квалификуван персонал

Лица кои ги прифаќаме

Самостојни

Делумно Самостојни

Не Самостојни

Со деменција

персонал

доктор

медицинска сестра 24/7

медицинска екипа 24/7

Психолог

Физиотерапевт

Социјален работник

Негувателка

Цени

Дневниот трошок за престој варира во зависност од карактеристиките и потребите на гостинот, можното сместување во заштитено јадро за деменција, хотелска удобност, времетраење на престојот и присуство на конвенции што се применуваат за лицaтa заинтересирани за престој. Контактирајте не директно на  Tel: +389 (0)76 350 132 за да имате деталена и персонализирана понуда или пополнете го формуларот преку нашиот веб сајт без никаква обврска.

24/7 Домашна Посета

Во случај на потребна итна медицинска интервенција, побарајте не на телефонскиот број

24/7 Домашна Посета

Во случај на потребна итна медицинска интервенција, побарајте не на телефонскиот број

Работи со нас

Биди дел од тимот на ПелаМед

Квалитетот на една компанија се дефинира почнувајќи од професионализмот и подготовка на персоналот кои ја живеат секој ден. Поради оваа причина, веруваме дека е од суштинско значење да се инвестира во надградбата на нашите соработници преку курсеви за обука кои ги зајакнуваат и зголемуваат нивните вештини. Да се ​​работи во ПелаМед значи да се инвестира во вашата иднина.

Квалитетот на една компанија се дефинира почнувајќи од професионализмот и подготовка на персоналот кои ја живеат секој ден. Поради оваа причина, веруваме дека е од суштинско значење да се инвестира во надградбата на нашите соработници преку курсеви за обука кои ги зајакнуваат и зголемуваат нивните вештини. Да се ​​работи во ПелаМед значи да се инвестира во вашата иднина.

mk_MKMK