Politika e cookies

Rreth kësaj politike të cookie-ve

Kjo politikë e cookie-ve shpjegon se çfarë janë cookie-t dhe si i përdorim ato, llojet e cookie-ve që përdorim, për shembull, informacionin që mbledhim duke përdorur cookie-t dhe mënyrën se si përdoret ai informacion dhe si të kontrollohen preferencat e cookie-ve. Për më shumë informacion rreth mënyrës se si ne përdorim, i ruajmë dhe mbajmë të sigurt të dhënat tuaja personale, shihni Politikën tonë të Privatësisë.

Ju mund të ndryshoni ose tërhiqni pëlqimin tuaj për Deklaratën për Cookie në faqen tonë të internetit në çdo kohë.

Zbuloni më shumë se kush jemi ne, si mund të na kontaktoni dhe si i përpunojmë të dhënat personale në Politikën tonë të Privatësisë.

Pëlqimi juaj vlen për domenet e mëposhtme: pelamed.mk pelamed.mk

Çfarë janë cookie?

Cookie janë skedarë të vegjël teksti që përdoren për të ruajtur pjesë të vogla informacioni. Ato ruhen në pajisjen tuaj kur faqja e internetit ngarkohet në shfletuesin tuaj. Këto cookie na ndihmojnë ta bëjmë faqen e internetit të funksionojë siç duhet, ta bëjmë atë më të sigurt, të ofrojmë një përvojë më të mirë të përdoruesit dhe të kuptojmë se si funksionon faqja e internetit dhe të analizojmë se çfarë funksionon dhe ku duhet përmirësuar.

Si i përdorim cookies?

Ashtu si shumica e shërbimeve në internet, faqja jonë e internetit përdor cookie të palëve të para dhe të palëve të treta për qëllime të shumta. Cookie-t e palës së parë janë kryesisht të nevojshme që faqja e internetit të funksionojë siç duhet dhe ato nuk mbledhin asnjë nga të dhënat tuaja personale.

Cookie-t e palëve të treta të përdorura në faqen tonë të internetit janë kryesisht për të kuptuar mënyrën se si funksionon faqja e internetit, si ndërveproni me faqen tonë të internetit, duke i mbajtur shërbimet tona të sigurta, duke ofruar reklama që janë të rëndësishme për ju dhe të gjitha ofrojnë një përvojë më të mirë dhe më të mirë të përdoruesit dhe ndihmojnë në shpejtësinë përmirësoni ndërveprimet tuaja të ardhshme me faqen tonë të internetit.

Çfarë lloje të cookie-ve përdorim?

Themelore: Disa cookie janë të nevojshme që ju të përjetoni funksionalitetin e plotë të faqes sonë. Ato na lejojnë të mbajmë sesionet e përdoruesve dhe të parandalojmë çdo kërcënim sigurie. Ata nuk mbledhin ose ruajnë asnjë informacion personal. Për shembull, këto cookie ju lejojnë të identifikoheni në llogarinë tuaj dhe të shtoni produkte në shportën tuaj dhe të paguani në mënyrë të sigurt.

Statistikat: Këto cookie ruajnë informacione të tilla si numri i vizitorëve në faqen e internetit, numri i vizitorëve unikë, cilat faqe të faqes së internetit janë vizituar, burimi i vizitës, etj. Këto të dhëna na ndihmojnë të kuptojmë dhe analizojmë se sa mirë po funksionon faqja e internetit dhe ku ka nevojë për përmirësim.

Marketingu: Faqja jonë e internetit shfaq reklama. Këto cookie përdoren për të personalizuar reklamat që ju shfaqim në mënyrë që ato të jenë kuptimplote për ju. Këto cookie na ndihmojnë gjithashtu të gjurmojmë efektivitetin e këtyre fushatave reklamuese.

Informacioni i ruajtur në këto cookie mund të përdoret gjithashtu nga ofruesit e reklamave të palëve të treta për t'ju shfaqur reklama në faqet e tjera të internetit në shfletuesin tuaj.

Funksionale: Këto janë cookies që ndihmojnë disa funksione jo thelbësore të faqes sonë të internetit. Këto funksione përfshijnë përfshirjen e përmbajtjeve të tilla si video ose ndarjen e përmbajtjes së faqes në internet në platformat e mediave sociale.

Preferencat: Këto cookie na ndihmojnë të ruajmë cilësimet tuaja dhe preferencat e shfletimit, si p.sh. preferencat e gjuhës, në mënyrë që të keni një përvojë më të mirë dhe më efikase në vizitat e ardhshme në faqen e internetit.

Si mund t'i kontrolloj preferencat e mia të cookie-ve?

Nëse vendosni të ndryshoni preferencat tuaja më vonë gjatë sesionit tuaj të shfletimit, mund të klikoni në skedën "Politika e privatësisë dhe kukive" në ekranin tuaj. Kjo do të shfaq përsëri njoftimin e pëlqimit që ju lejon të ndryshoni preferencat tuaja ose të tërhiqni plotësisht pëlqimin tuaj.

Përveç kësaj, shfletues të ndryshëm ofrojnë metoda të ndryshme për bllokimin dhe fshirjen e cookies të përdorura nga faqet e internetit. Ju mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të bllokuar/fshirë cookies. Për të mësuar më shumë rreth mënyrës së menaxhimit dhe fshirjes së cookies, vizitoni wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

sqSQ