Si mund t'ju ndihmojmë?

Kontaktoni me ne

Ku gjendemi

Adresa

Rr. Major Çede Filipovski 31
1230 Gostivar

Telefon

+389 (0)76 350 132

Na kontaktoni

Ne do t'i përgjigjemi kërkesës tuaj sa më shpejt të jetë e mundur

Ne lexojmë dhe u përgjigjemi shumë pyetjeve çdo ditë.


’’PUZS PELAMED’’ Gostivar
Rr. Major Çede Filipovski 31
1230 Gostivar
Tel: +389 (0)76 350 132
Email: contact@pelamed.mk

sqSQ