Како можеме да ти помогнеме?

Стапи во контакт

Каде се наоѓаме

Адреса

Ул. Мајор Чеде Филиповски 31
1230 Гостивар

Телефон

+389 (0)76 350 132

E-пошта

Контактирајте не

Ќе одговориме на вашето барање во најкус можен рок

Читаме и даваме одговори на многу прашања секој ден.


’’ПУСЗ ПЕЛАМЕД’’ Г о с т и в а р
Ул. Мајор Чеде Филиповски 31
1230 Гостивар
Tel: +389 (0)76 350 132
Email: contact@pelamed.mk

mk_MKMK