За Нас

за повеќе информации

Закажете Средба

Јавете се на

076 350 132

За Нас

ПелаМед

Дома за  Нега и Грижа

Прв центар изграден по светски стандарди за нега и грижа на лица.
Пела Мед е инвестиција на Пелагонија АД Гостивар и вистинското место каде што грижата за секој од вас е наша примарна цел.

Лоциран во центарот на градот Гостивар, модерниот, нов и луксузен дом Пела Мед, вклучува сместувачки капацитети кои имаат беспрекорни хотелски услови.

Апартмани

Кревети

Вработени*

Нашите решенија

Повеќе решенија за пристап за да се задоволат индивидуалните потреби на нашите гости.

Во нашата установа можно е да се пристапи на различни начини, според потребите на секој гостин и семејство. Хоспитализациите можат да се одвиваат и со долгорочни (станбена хоспитализација) и краткорочни хоспитализации (привремена хоспитализација). И во двата случаи гостите можат да ја искористат специфичната или генеричката нега на 360° зависно на терапијата и активностите за рехабилитација и нега. Пристапот до Пеламед, исто така, може да се одвива пост-хоспитална оставка по акутен настан (болест или траума) или за рехабилитација по исходите од фрактури или удари.

Возраста на искуството, лек на времето

Нудиме персонализирани решенија поради тоа што специфичните потреби на секое лице и неговото семејство се пред се.

mk_MKMK