Правила и услови

Последно ажурирање: 23/01/2023

Прочитајте ги внимателно овие Услови на употреба („Услови“, „Услови на употреба“) пред да ја користите веб-страницата pelamed.mk („Услугата“) управувана од ПУСЗ ПЕЛАМЕД Гостивар („нас“, „ние“ или „наши “).
Вашиот пристап до и користење на услугата е условен од вашето прифаќање и усогласеност со овие Услови. Овие Услови се однесуваат на сите посетители, корисници и други кои пристапуваат или ја користат Услугата.
Со пристапување или користење на Услугата, вие се согласувате дека сте обврзани со овие Услови. Ако не се согласувате со кој било дел од условите, тогаш не можете да пристапите до Услугата.

Интелектуална Сопственост

Услугата и неговата оригинална содржина, одлики и функционалност се и ќе останат во ексклузивна сопственост на ПУСЗ ПЕЛАМЕД Гостивар и на сопствениците на лиценци.

Врски до други веб-страници

Нашата услуга може да содржи врски до веб-страници или услуги на трети лица кои не се во сопственост или под контрола на нив ПУСЗ ПЕЛАМЕД Гостивар.

ПУСЗ ПЕЛАМЕД Гостивар нема контрола и не презема никаква одговорност за содржината, политиките за приватност или практиките на кои било веб-страници или услуги на трети лица. Вие понатаму потврдувате и се согласувате дека ПУСЗ ПЕЛАМЕД Гостивар нема да биде одговорна, директно или индиректно, за каква било штета или загуба предизвикана или наводно е предизвикана од или во врска со употреба или потпирање на каква било достапна содржина, добра или услуги на или преку кои било такви веб-страници или услуги.

Силно ве советуваме да ги прочитате условите и политиките за приватност на сите веб-страници или услуги на трети лица што ги посетувате.

Владејачко право

Овие Услови ќе бидат регулирани и толкувани во согласност со законите на Република Македонија, без да се земат предвид нејзините одредби за судир на законите.

Нашиот неуспех да се примени некое право или одредба на овие Услови нема да се смета за одрекување од тие права. Доколку се смета дека некоја одредба од овие Услови е неважечка или не може да се спроведе од страна на судот, останатите одредби од овие Услови ќе останат во сила. Овие Услови го сочинуваат целиот договор меѓу нас во врска со нашата услуга и ги заменуваат и заменуваат сите претходни договори што би можеле да ги имаме меѓу нас во врска со услугата.

Промени

Го задржуваме правото, според наша дискреција, да ги измениме или замениме овие Услови во кое било време. Доколку ревизијата е материјална, ќе се обидеме да дадеме најава најмалку 30 дена пред да стапат на сила сите нови услови. Што претставува материјална промена, ќе се утврди според наша дискреција.

Продолжувајќи да пристапувате или да ја користите нашата услуга откако тие ревизии стануваат ефективни, вие се согласувате да бидете обврзани со ревидираните услови. Доколку не се согласувате со новите услови, престанете да ја користите услугата.

Контактирајте не

Ако имате какви било прашања во врска со овие Услови, контактирајте не на: contact@pelamed.mk

 

mk_MKMK